Aplikacja vavada – czy zapamiętuje historię gier na różnych urządzeniach
- global2023
Aplikacja vavada – czy zapamiętuje historię gier na różnych urządzeniach
Hej, gram czasem na telefonie, czasem na tablecie, oba z zainstalowaną aplikacja vavada. Zastanawiam się, czy moja historia gier jest widoczna na obu urządzeniach, czy każde żyje własnym życiem. Chodzi mi o to, żebym nie pogubił się w tym, na czym skończyłem. Czasem mam ochotę wrócić do tego samego automatu na drugim sprzęcie. Czy to działa? Będę wdzięczny za odpowiedź.
- AleX_Stasiuk
Re: Aplikacja vavada – czy zapamiętuje historię gier na różnych urządzeniach
Spokojnie, możesz grać bez obaw. Aplikacja vavada przechowuje całą twoją historię gier i zakładów na serwerze kasyna, nie lokalnie na urządzeniu. Oznacza to, że niezależnie od tego, czy logujesz się z telefonu, tabletu czy komputera, zobaczysz te same wyniki, tę samą historię transakcji i te same ulubione gry. System nie rozróżnia urządzeń. Możesz zacząć grać w jakiegoś slotą na tablecie, a potem wrócić do niego na telefonie – wszystko będzie na miejscu. Jedyne co się różni, to ustawienia wyświetlania czy dźwięku, ale to sprawa lokalna. Śmiało korzystaj z różnych sprzętów. Oto link do aplikacji: aplikacja vavada . Miłej gry.